“Alles onder één dak”

De plek waar alle facetten op het gebied van visueel ontwerp bij elkaar komen.

Neemt u mij in de arm, dan zorg ik voor een optimale uitstraling van uw bedrijf of organisatie.

Wat biedt Teun?

Logo en huisstijl

De eerste indruk wat mensen hebben van een bedrijf of organisatie is erg belangrijk. Daarom is een opvallend en professioneel logo met daarbij een passende huisstijl de basis van ieder bedrijf of organisatie.

Graag help ik u aan dat professioneel logo en bijpassende huisstijl.

Website en social media

Een website en de sociale media zijn meer dan online visitekaartjes van een bedrijf of organisatie. Op deze platforms vindt de klant alle informatie die hij nodig heeft om voor uw bedrijf of organisatie te kiezen. Door op de juiste manier campagne te voeren op sociale media, trekt u veel aandacht voor uw bedrijf of organisatie.

 Graag help ik u aan een aantrekkelijke website en succesvol sociale media campagne.

Sign en drukwerk

Offline opvallen is net zo belangrijk als online opvallen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om offline op te vallen, denk aan: autobelettering, gevelbelettering, visitekaartjes, posters, flyers, banners, vlaggen en stickers.

 Door de nauwe contacten die ik heb met sign-en drukwerk bedrijven komen we samen tot het beste resultaat.

Film en animatie

Om uw online marketing op een hoger niveau te tillen, is het maken van bijvoorbeeld een bedrijfsvideo of animatie een uitstekende manier. Hiermee brengt u een extra dimensie aan uw online platformen.

 Dankzij het aanboren van de juiste middelen kan ik u hierbij helpen.

Portfolio

Uitgelicht

Mijn allereerste serieuze opdracht was Coverband Get Lost op de kaart zetten. Dat ik zelf de drummer ben van deze band, maakte ’t extra speciaal.

Meer projecten

Wie is Teun?

“Mijn naam is Teun van Brunschot, geboren en getogen in Spoordonk. In de grafische wereld voel ik mij als een vis in het water. Creativiteit de vrije loop laten, met oog en oor voor detail. Dat doe ik ’t liefste, dan ben ik in mijn element. De wensen van de klant combineer ik met een vleugje eigen smaak, daarmee maak ik het verschil.

Een groot gedeelte van de garage van mijn ouders is omgebouwd tot een (muziek) studio. Op deze plek kan ik rustig werken aan mijn opdrachten én muziek maken. Coverband Get Lost, The Rolling Stones Tribute band en muziekgezelschap Wanted Man zijn namelijk mijn andere grote passies. Als ik achter het drumstel zit, verdwijnen dagelijkse beslommeringen naar de achtergrond en komen de allermooiste ideeën naar boven.”

Contact

10 + 12 =